Natten har varit god!

God morgon kära bloggläsare!

Ni börjar faktiskt bli ganska många (i alla fall för mig) som dyker upp på bloggen varje dag. Jag snittar nog på ca 40 personer som är inne varje dag och läser, vilket är väldigt roligt. Speciellt med tanke på att jag började med ungefär 4 som läste min blogg.

Än har jag inte börjat känna den där ruttna känslan i kroppen. Egentligen är det fantastiskt vad kroppen klarar av, för jag tror inte att cellgifter är något som direkt behandlar kroppen som någon prinsessa. Snarare tvärt om. Men än har den inte protesterat nämnvärt.
 
Natten har fungerat bra. Jag var ganska trött igår kväll, så jag började slumra till redan vid 21-tiden. Sen kom nattsjuksköterskan och skulle byta cytodroppet igen vid 22 och då fick man ju vakna till lite. Men mitt problem är sällan att somna, så efter det kunde jag gå på toa (så klart!) och sen somna om. Några till toabesök har det självklart blivit under natten, trots att jag själv inte druckit mycket under natten. Jag brukar försöka undvika att dricka större mängder under natten så att jag i alla fall kan få sova lite. Sen vid 04.30 var det dags för nytt dropp. I eftermiddag kl 17 har jag gjort mitt första dygn.
 
Lite roligt att jag fick träffa en sjuksköterska från förra gången i natt. Dom är två sjuksköterskor på natten och hon som egentligen skulle jobba lite längre ner i korridoren svarade på min ringning när det var dags att byta dropp. Och då hade vi lite chans att prata och hon sa att hon kände igen mig. Vilket inte är så konstigt, hon var den sjuksköterska som tog hand om mig förra gången när jag fick Methotrexate och inte fick lämna sjukhuset på en vecka. Det var väldigt struligt då, så inte konstigt att hon mindes mig. Och när jag berättade hur det var så kom hon till och med ihåg att jag då låg på samma sal som jag gör nu, bara sängen tvärs över. Det var lite roligt. Så vi pratade om vilka sjuksköterskor som jobbade kvar och så. Väldigt trevligt.
 
Sen kunde jag somna om en stund (för mig kändes det som en väldigt kort stund, men det var minst tre timmar) innan jag blev väckt och det var vägning och frukostdags. (Här vägs jag två gånger om dagen för att se om jag lagt på mig någon vätska. Än har det inte skett, men jag tror att jag inom en snar framtid kommer få en furix-spruta och kissa två liter på 30 minuter. Det är ett väldigt effektivt sätt att förlora två kilo på.)
 
Vi får se vad dagen idag har att erbjuda. Inga besök inplanerade idag. Alvaros pappa kom tillbaka till Sverige igår efter att ha varit i Uruguay över vintern. Så dom ska umgås idag och mamma och pappa är på landet och ska ta emot leverans. Så jag får roa mig bäst jag kan. Men det brukar inte vara några problem. Några toa besök här, lite droppbyte där så brukar dagen ha gått ganska fort.

So long!

Kissnödig!

Åh vad jag inte har längtat efter att vara konstant kissnödig. Det är det långtråkigaste på hela sjukhusvistelsen. Jag kan nog garantera att jag på 3,5 dagar kommer upp i 50 toabesök. Konstant kissnödig! Det är otroligt vad njurarna får jobba.

Nu är det dags att sova.

Äntligen uppkopplad!

Då var jag på sjukhuset och tillslut också uppkopplad till ett cytostatikadropp. Det tog en väldans tid idag att få igång min behandling. Först hade min plats blivit tvungen att ges bort till någon akutpatient (dom bad så hemskt mycket om ursäkt för att de blev tvungna att ta akutpatienter när dom vet att jag är en inbokad patient, men dom har tyvärr inte så mycket val). Sen när jag väl hade fått en säng och fått nålar i porten så började porten strula. Det gick att spola in vätska i porten, men det krävs blodretur (att dom kan dra tillbaka blod i porten) för att porten ska vara "godkänd" att användas till dropp. Först hade sjuksköterskan i ett medel som ska lösa upp proppar och skit ifall något sitter i slangen, men när inte heller det fungerade tillräckligt så satte hon igång droppet ändå. Och sen fick jag byta rum. Och när hon sen skulle ta blodprov så ville hon testa att göra det i porten igen istället för att behöva sticka mig.

Men inte ville porten fungera. Hon försökte, och tillkallade en kollega som också försökte. Och tillslut säger den ena ssk att jag skulle ta ett djupt andetag. Och vips så fungerade det. Men bara när jag tar ett djupt andetag. Men det funkar!
 
Den här gången hade jag inte turen att få eget rum. Men det gör inte så mycket. Det är jag och några äldre damer på rummet. Och det är ju trevligt med lite sällskap. Dessutom kommer jag nog mest vara uppkopplad till min dator för att titta på mina DVD-boxar, så det gör inget om det är andra i rummet samtidigt.
 
Jag har legat på den här avdelningen 2010 när jag behandlades förra gången. Jag känner igen några av sjuksköterskorna och några undersköterskor. Även om inte dom kommer ihåg mig.
 
Vi får se hur långt tid det tar innan kroppen börjar kännas skrutt igen. Det brukar ta någon dag med cyto innan det kickar in. Just nu känns det ändå väldigt bra.
 
Nu ska jag återgå till mina DVD-boxar en stund.

Då var det dags

Jag är lite stolt över mig själv idag. I natt sov jag faktiskt ensam hemma. Något jag inte vågat göra sen jag fick blodtrycksfall och ramlade ihop. Det gick jättebra att sova själv. Förhoppningsvis har jag kommit över den lilla fobi som jag haft.

Idag är det dags för sjukhuset igen. Jag är inte lika peppad idag som jag var i måndags, men det är lika bra att bara köra. Inte tänka så mycket. Cancern ska besegras och just nu är det på sjukhuset det sker.

Kroppen har ändå känts rätt bra hemma de senaste dagarna. Det har känts skönt att det går åt rätt håll. Även om jag har viss smärta lite här och var..

Nu, dags för sjukan!

Ingen sjuka

Jag var så inställd på att jag skulle läggas in idag, så jag blev lite besviken när det inte blev av. Tydligen hade kommunikationen mellan min läkare och sjuksköterskorna inte riktigt fungerat, så när dom skulle boka in mig för behandling fanns det ingen plats, för än på torsdag. Min läkare skulle försöka få till det tidigare, men det är inte säkert att det går.

Jaja, det är bara att acceptera. Så jag fick ändra min planering lite och åka hem och umgås med min fina sambo istället. Han blev lite chockad när han vaknade efter att ha jobbat natt och insåg att han inte var ensam hemma.

Jag fick i alla fall veta av min läkare att det är 2 behandlingar till med den här medicinen innan vi gör röntgen och utvärderar hur den har tagit på cancern. Sen finns det nya mediciner som kan vara aktuella.

Tid. Det är bara att vänta och vänta. Men det är jag ju bra på vid det här laget.

Trevlig kväll!

Tack!

Har fått många fina kommentarer på Facebook angående att jag rakat av mitt hår. Det värmer verkligen! Just nu känns det helt okej med håret ändå. Alvaro tyckte att jag (på något konstigt sätt) ändå passade utan hår. Och det är ju tur att han inte tyckte det var fult!

Men man drar ju blickar till sig ändå. Det är lite roligt att man fortfarande, 2013, skapar uppmärksamhet som tjej bara för att man inte har något hår.

I torsdags orkade jag och Alvaro ta oss ut på stan och äta middag och gå på bio. Det var riktigt härligt att komma ut och filmen var jättebra, om än läskig. Vi såg den danska filmen Jakten. Helt klart sevärd.

Jag längtar lite till måndag när jag ligger på sjukan igen. Inte bara för dvd-boxarna jag köpt men också för att få ge cancern en ny omgång. Även om det har varit tuffa veckor hemma, så känns det ändå bra nu.
Men först blir det en helg på landet!

Och där rök det!

Fick hämta hårtrimmern hos mamma och pappa. Sen fick Alvaro raka av håret på mig. Nu har jag kortare hår än vad han har.

Idag är jag sjukligt trött. Jag har haft ont i ryggen några dagar nu (varför vet jag inte) och haft svårt att sova. Så i natt tog jag en morfintablett för att slippa smärtan. Och smärtan försvann, men ändå vaknade jag kl 04 och hade sen svårt att somna om helt.

Men på något konstigt sätt längtar jag till på måndag. Det ska bli skönt att ge cancern lite stryk. Och jag har köpt 3 säsonger av hipp hipp och fem säsonger av the big bang theory. Så jag kommer nog inte ha tråkigt, får vi hoppas.

Så småningom kommer bilder på min rakade skalle, men just nu får ni hålla till godo med det som rakades av.
Tappar håret

Då var det dags. I måndags började håret ramla av. Det går inte jättefort, men man får en tuss hår varje gång man borstar det. Och det ramlar lite hela tiden. Ni som har långt hår vet att man tappar lite hår då och då. Man får lite hår i handen om man drar handen genom håret. Men när man tappar håret får man lika mycket hår varje gång man drar i håret. Oavsett hur många gånger man drar. Tillslut Blur det en sån här tuss!I morgon blir det nog till att raka av det. Jag är inte lika entusiastisk den här gången, men det är äckligt att tappa hår såhär. Så det blir nog bäst så.

Dagen efter-trött

Det känns i kroppen att jag varit aktiv i dagarna två. Kroppen är riktigt trött och huvudet lika så. Jag tror att det är lite som en bakfylla. Jag brukar i alla fall känna mig ungefär såhär efter en utekväll, fast jag dricker ju inte alkohol.

Men nu är det hockey. Och sen eurovision. Det blir en härlig eftermiddag och kväll med min älskling!

God natt!

Det har varit två, för mig, händelserika dagar. Igår med blodprov och akuten, som slutade med att jag fick hämta pappa som strandat med sin bil på motorvägen i Solna.

Idag var det blodprov på morgonen (som såg bra ut för övrigt. Infektionsvärdet hade gått från över 200 till någonstans kring 80. De vita blodkropparna hade sjunkit ytterligare men inte till några katastrofala nivåer. Allt lugnt!) och sen iväg med mamma till Norrtälje för att 1 hälsa på Mormor och titta på det rum som morfar fått på ett demensboende, 2, hälsa på morfar på sjukhuset där han ligger nu och 3, äta middag ute på stan för att min mormor fyller år idag.

Efter två så händelserika dagar är jag nu så trött så jag knappt vet vad jag heter. Bäst att jag slutar blogga här, innan jag skriver saker i sömnen.

Inte något klokare

Det kändes något konstigt att vara på akuten bland sjuka människor och känna sig friskare än vad jag gjort på flera dagar. Men jag lyder dom råd jag får från sjukhuset och om det innebär att vänta på akuten så får jag göra det.

Läkaren kom rätt så fort in till mig. Vi pratade lite och han blev inte klokare på mig och mina symptom. Men han undersökte mig mycket noggrant. Lyssnade på lungorna och hjärtat, klämde på magen och letade efter svullnader. Men inget hittade han. För att vara på säkra sidan fick jag göra en lungröntgen och göra test för urinvägsinfektion.

Men allt såg bra ut och han konstaterade att jag såg rätt pigg ut. Mitt infektionsvärde kan ha påverkats av cytostatika kuren och cancern kan göra att jag hade feber i dagarna två. Eftersom att jag inte tagit infektionsvärdet tidigare är det oklart om det stigit eller är på väg ner.

Så han konstaterade att just nu, med tanke på att jag var pigg och feberfri, så behövdes ingen antibiotika. Jag skulle dock ta nytt blodprov i morgon bitti för att se att inte värdet på de vita blodkropparna försämras.

Sen fick jag åka hem igen. Det var skönt :-)

På akuten

Fick order från radiumhemmet att ta prover idag på morgonen på Sös. Jag skulle både ta mina vanliga prover på röda och vita blodkroppar, men även ett infektionsvärde.

Vid 11.30 ringer ssk och berättar att infektionsvärdet var högt och att jag gått från högt antal vita blodkroppar i måndags, till ett lägre värde idag. Värdet var fortfarande inte jättelågt, men det hade sjunkit drastiskt. Hon konsulterade läkare och dom tyckte att jag skulle åka in till KS akuten.

Sagt och gjort. Sjukresa till KS, stannade till vid kassan och vips fick jag ett eget rum och sjuksköterskan tog blodtryck, puls och feber. Så här fort har jag ju aldrig kommit in på Akuten tidigare!
Vi får se vad läkarna kommer fram till, om jag lider av en infektion eller om det är cytostatikabehandlingen som gör mig sjuk.

Feber

De senaste dagarna har varit lite tuffa. Igår hade jag dåligt med ork och mådde väldigt dåligt. Det började egentligen natten innan, då jag sov väldigt dåligt och hade väldigt hög vilopuls. Den låg på ca 100 och jag brukar nog ligga under 60.

Dagen var jättetuff igår och jag var bara trött och slö. Jag fick ringa min mamma som kom och hjälpte mig med hundarna. Och när hon gav mig en kram så tyckte hon att jag var varm. Så jag tog tempen och det visade sig mycket riktigt att jag låg på 38,4.

Ringde sjukhuset och fick rådet att ta Alvedon och testa tempen igen efter 2 timmar. Tempen hade gått ner till 37,5 men gick senare på kvällen upp till 38,8 och jag hade extrem frossa. Ringde sjukhuset igen och fick rådet att ta mer Alvedon och Ipren. Enligt mina blodprover så ser mina vita blodkroppar bra ut. Men varför jag har feber är oklart.

Alvedon och Ipren tar visserligen ner febern, men den ökar igen så fort tabletterna slutar verka. Sjukhuset ska ringa och meddela om jag ska ta kompletterande blodprover. Vi får helt enkelt vänta och se.

Äntligen hemma!

Jag har inte varit hemma på en vecka. Och jag har inte haft hundarna hemma på mer än två veckor. Dom blev otroligt glada när vi äntligen kom hem. Det är tur att jag har två väldigt anpassningsbara hundar. Dom klagar aldrig utan följer så gärna och snällt med vart jag än tar dom.

Jag har bestämt mig för att jag måste utmana min kropp fysiskt. Det är riktigt tufft, kondisen är inte ens nära av vad den brukar och muskler har jag inte mycket kvar av. Men jag kände igår när jag var ute med hundarna på en kvällsrunda, att även om det är tufft och jobbigt så måste jag. Det blir bättre efteråt. Nu har jag två veckor på mig att promenera med vovvarna innan jag blir inlagd igen. Lite fysik borde jag få upp.

Vad veckan har att erbjuda får vi se. Det enda som är hyfsat säkert att jag vill vara med på är min mormors födelsedagslunch/middag på fredag. Tills dess får kroppen avgöra vad som är lämpligt att göra.

Kämpigt

Det har faktiskt inte varit så kämpigt som jag föreställde mig att det skulle vara. Klart att jag varit trött, lite extra hungrig (och med det lite illamående när hungern är extrem) och förstoppad. Men utöver det har jag inte mått speciellt dåligt.

Smaken är förändrad, som jag visste att den skulle vara. Naturliga smaker blir jättekonstiga, det är nästan som om det blir mindre smak. Fast äckliga smaker blir extra förstärkta. Så det gäller att äta sånt man vet att man tycker är okej, trots smaken.

Sen har jag också haft en väldig smärta i ena axeln. Exakt vad det beror på vet jag inte, men det har gjort extremt ont. Så idag började jag ta Alvedon som smärtlindring. Hoppas att det blir bättre snart.

Men annars tycker jag att det trummar på bra. Jag vet inte om det beror på att jag i något års tid nu gått på cellgifter i tablettform och att kroppen då anpassat sig, att det är därför jag inte upplever någon extrem "vägg" eller vad jag ska kalla det. Det kan också vara pga den lite lägre dosen. Men det är klart, man känner sig lite som en säck potatis.

Men jag vet också att det bara kommer bli bättre dessa två veckor jag är hemma. Nu gäller det bara att mobilisera energi till nästa behandling. Just nu ser jag inte fram emot den alls faktiskt. Men jag får väl ge mig själv en present i form av en DVD-BOX eller så som gör sjukhusvistelsen mer behaglig.

I morgon åker jag hem till sambon och stan. Även om det är skönt att vara på landet så vill jag också komma hem. Hem ljuva hem!

Räkna ner

Jag har räknat ner dagar, timmar och nu är det inte långt kvar till dess att jag får åka hem! Det ska bli så skönt!

Jag hoppas att vädret och värmen är kvar även när jag kommer ut från sjukan.

Det blir till att åka till landet nu, med mamma, pappa och storebror. Men några minuter kvar i droppställning är det. Så jag fortsätter räkna ner en liten stund till..
Äntligen

Tillslut pep cytopumpen. Den sista kuren är nu påkopplad och det är 12 timmar kvar! Sen får jag komma hem. Äntligen!

Celebert besök!

Fick besök av min läkare Lidbrink idag. Hon ville kolla hur det går, hon var påväg på semester såhär över kristiflygare, så hon ville bara se hur jag mådde.

Och jag mår bra. Det är klart att det är segt att ligga på sjukhus, och hon skulle kolla upp om det finns något smidigare sätt att göra det här på, så att det inte tar så många dagar. Kanske till nästa gång. Men annars idag har jag haft fullt upp med att försöka få tag på mediciner som jag ska ha med mig hem i morgon. Det är ju en hel vetenskap, och det försvårar saken att det är röd dag i morgon och apoteken har stängt här på KS. Dessutom ligger jag på en avdelning som vanligtvis inte brukar hantera sarkompatienter, så dom har inte jättebra koll på vilka mediciner och medicinscheman jag ska ha med mig hem i morgon. Det är tur att jag gjort det här förut, så att jag vet att jag ska ha ett nedtrappningsschema på medicinerna.
 
Annars har jag sovit på förmiddagen (jag har varit riktigt seg idag) och sen har det strulat lite med droppet och pumparna som ska pumpa in cyton i kroppen. Två sjuksköterskor och tre pumpar senare så fungerade det!
 
Något att se fram emot i morgon är i alla fall att jag 1, får gå hem, och 2 innan jag går hem är det handbollsfinaler som går på svtplay som jag kan roa mig med! Så rent krast måste jag bara fördriva tiden fram till kl 14.00 i morgon. Sen är det handboll, Och i kväll är det hockey. Och innan dess får jag besök av min älskling. Så livet är inte så mycket piss ändå. Man får njuta och längta till de roliga sakerna i livet!
 
Och appropå att längta. Jag har själv kommit på att jag ska kolla upp lite resmål till vintern. Jag och Alvaro hoppas på att komma iväg på någon resa i vinter, även om det bara är för någon vecka. Jag har kollat runt lite och Mexico verkar som ett toppenalternativ! Vi får se vad som händer och sker, men att njuta av härliga bilder på internet är aldrig fel.

Trött!

Igår kväll blev jag trött redan vid kl 20.00. Jag hade tänkt att lägga mig och sova efter att jag hade sett avsnittet mot alla odds på svt play, men jag orkade inte titta. Så jag la mig och vilade en stud och vaknade 21.30 av att nattsjuksköterskan kom in och hälsade på mig. Vi pratade lite och sen gjorde jag mig i ordning för att lägga mig och sova. Och sen slocknade jag och vaknade inte för än kl 12 när droppet skulle bytas. Och sen sov jag igen och vaknade inte för än vid 3-tiden och mådde lite konstigt, bad om att få illamåendemedicin (som jag inte hade fått när sjuksköterskan gett mig nya cyton). Mådde bättre och somnade igen efter att jag varit på toa. Och sov fram till kl 6 när det var dags för nästa byte av droppåsar. Sen dess har jag varit vaken. Men jag känner mig ändå hyfsat seg och lite trött. Det blir nog lite vila under dagen.
 
Jag känner i kroppen att den börjar ta lite stryk av behandlingen. Det är inget farligt sådär, men jag känner av mer trötthet, seghet och lite oroligt i magen/med illamående. Men det är bara att trycka på knappen och be om att få mediciner om det skulle behövas. Vilket känns väldigt skönt.
 
Det känns lite surt att jag troligtvis inte kommer härifrån för än torsdag kväll. Men det får vara så den här gången. Förhoppningsvis kommer det igång snabbare nästa gång jag ska behandlas och jag kanske kan förbereda mig bättre på att kanske inte komma ifrån sjukan för än på fredagen. Hellre ställa sig in på att komma hem senare och sen bli positivt överraskad, än att det är tvärt om.
 
Så det är bara att köra på. Serier, playkanaler, kanske någon film. Allt för att underhålla mig sj

Drar ut på tiden!

Jag hade räknat med att få åka hem senast torsdag fm. Men det verkar dra ut mycket på tiden här på sjukhuset. Av någon anledning har jag väntat i en timme nu på att få min nya cytostatikakur och än har inte sjuksköterskan kommit in och kopplat in den. Jag förstår inte vad som tar sån tid!
 
Och ju längre tid hon tar på sig, desto senare ikväll kommer nästa cytodropp kunna kopplas in, och sen tidigt i morgon bitti för att ta ända till i morgon förmiddag innan jag kan börja med min nästa cytokur som ska gå på 24 timmar. Och ju senare blir det ju att jag får komma hem.

Men jag hoppas att jag får komma hem senast torsdag kväll. Det skulle vara bedrövligt om jag måste vänta ända till fredag bara för att alla byten tar sån tid!
 
Usch, nu ska jag sluta vara bitter. Dom jobbar så hårt och snabbt dom kan för att få allt att fungera. Dom har ju andra patienter också.

Och nu är det middag. Gott!

Första natten

Natten har varit god. På sjukhus får man förvänta sig att man vaknar då och då av olika anledningar. Men trots att jag blivit tvungen att kissa några gånger, att mina cytopumpar har pipit av olika anledningar och att cyton skulle bytas halv tre i natt, så har jag sovit väldigt bra. Jag slocknade snabbt igår kväll vid halv 12 (efter att jag fått vätskedrivande och kissat tre gånger på en timme, totalt 1,3 liter) och vaknade inte för än kl 1 när mitt ena vätskedropp hade tagit slut. Det var lite oväntat både från mig och sjuksköterskan, men pumpen pep. Hon bytte droppet och cyton vid halv 3 tiden och sen har jag kunnat sova ganska bra (pumpen pep någon gång där efter också och jag har kissat någon gång efter det).
 
Men jag är förvånad över hur bra jag mår och hur bra det går att äta, framför allt. Så som jag minns det så mådde jag ganska bra förra gången jag låg inne och fick den här behandlingen också, men då hade jag en stor tumör i benet som gjorde ont och som hindrade mig att röra mig fysiskt. Och jag har för mig att jag hade svårare att äta ju längre behandlingen gick. Men just nu känns det väldigt bra, så vi får se hur det utvecklas nu under sjukhusvistelsen.
 
Vi får se vad den här dagen har att ge, jag vet i alla fall att Alvaro kommer förbi efter jobbet och att mamma skulle dyka upp på sin väg ut till landstället. Besöken ser jag mest fram emot idag.

Kissnödig!

Jag hade helt glömt bort alla toabesök man gör när man ligger inlagd på sjukhus med dropp. Jag kissar i princip 1 gång i timmen och lyckas då ändå klämma ut ca en halv liter per gång. Det är ändå godkänt från personalen på sjukhuset, så det är ju tur. Och då vet vi också att mina njurar fungerar bra, vilket är väldigt skönt.
 
Så även om man tror att tiden på sjukhuset ska vara tråkig och långsam så går det ändå rätt fort. I morse kom jag hit med Alvaro och han stannade i ca två timmar. Då blev det mycket utfrågning gällande mediciner och sjukdomstillstånd. Sen startades ett vätskedropp för att ge kroppen chansen att få en bra balans med salter och annat i kroppen inför cytostatikan. Och vid 14 startades behandlingen. I skrivande stund har jag påbörjat min andra påse cyto och jag känner ändå att jag mår bra. Inget illamående, ingen extrem trötthet, ingen smärta, ingeting. Bara kissnödig!
 
Så tiden har jag spenderat med att kissa en gång i timmen, jag har tittat på klipp på de gratis playkanaler som finns (jag har tyvärr fått ett rum utan tv, men det har hittills känts väldigt bra ändå), mamma har varit på besök och vi satt ute på balkongen i solen och myste en liten stund. Sen har jag tittat lite på en serie jag fick låna av mamma. Tre kärlekar, en gammal svensk serie gjord av Lars Molin. Helt okej tidsfördriv.

Nu är det hockey och kvällsmacka med te som gäller.
 
Bilden är på min "Julgran" som droppställningen kallas. Färglad och fin är den med röda påsa
 

Uppkopplad

Då har jag kommit till sjukan. Jag har redan fått byta avdelning pga magsjuka men fick på köpet ett eget rum!

Två sjuksköterskestudenter och en sjuksköterska tar hand om mig idag. Dom har redan satt nålar i porten och ställt massa undersökande frågor. Snart ska jag få dropp och sen börjar kuren. Jag trodde att jag skulle få båda cellgifterna samtidigt, men tydligen kör man ett cyto i taget.

Det bökiga att komma ihåg är att mäta allt man dricker och hur mycket man kissar. Här på sjukan har vi inga hämningar, här pratas det om kiss och bajs helt öppet.Nu är det lunch, köttbullar med potatismos och brunsås :-)

Oj, redan söndag!

Jag tänkte i början av veckan att det var långt kvar till måndag. Och nu är det redan söndag kväll. Inte för att det var något speciellt jag skulle göra, men man vill ändå förbereda sig mentalt för att sova på sjukhus.

Egentligen är det inte ens sov-biten som är jobbig. Det är den vakna tiden. Då man ska fördriva oändligt med med tid. Jag har med mig filmer, dator och tänkte nog köpa tv (dom har tv i taket precis vid fotändan, praktiskt och rätt billigt). Det får nog hänga med någon bok också.

Det som är jobbigast är att inte få vara hemma. Hundarna är på landet med min pappa och älsklingen jobbar varje dag men kommer och hälsar på mig så mycket han bara kan. Så hoppas jag att det går fort till torsdag.

Ni får förvänta er en del blogginlägg också. Jag kommer ha tid över.

RSS 2.0